ПоддержатьУкраїнська

Власнику "УкрБуд" Микитасю оголосили підозру у викраденні та вимаганні 

StopCor
StopCor

StopCor

Власнику 'УкрБуд' Микитасю оголосили підозру у викраденні та вимаганні 

Власнику української будівельної компанії “УкрБуд” Максиму Микитасю оголосили підозру у замовному викраденні та вимаганні. Повідомляється, що мова йде про викрадення юриста у столиці, передає РБК-Україна.

 Фото: Facebook

Інцидент з викраденням юриста стався в Києві 8 грудня 2020 року. Четверо невідомих на автомобілі викрали його, через кілька годин їх затримали, а згодом встановили і безпосереднього замовника.

За даними поліції, замовником виявився власник будівельної компанії "УкрБуд" Максим Микитась.

"Отримавши всі дані про майбутню жертву, виконавці - члени транснаціонального угрупування - обманом виманили потерпілого на зустріч, де в подальшому силою заволоділи його автомобілем і за вказівкою замовника змусили потерпілого написати боргову розписку на 800 000 доларів", - йдеться в повідомленні.

Слідство повідомило Микитасю про підозру за ч. 3 ст. 27 ч. 3 ст. 146 (викрадення людини) та ч. 3 ст. 27 ч. 4 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Як повідомляв “СтопКор” раніше, екснардеп і колишній голова будівельної компанії "Укрбуд" Максим Микитась відшкодував 50 мільйонів гривень збитків у справі про аферу з квартирами для Нацгвардії.

Другие новости