ПоддержатьУкраїнська

Володимир Шульмейстер: "Найбільша проблема попередньої влади – відсутність політичної волі".

StopCor
StopCor

StopCor

Володимир Шульмейстер: 'Найбільша проблема попередньої влади – відсутність політичної волі'.

Найбільшою проблемою, яка свого часу завадила реалізувати реформи у транспортній галузі, на які сподівалось багато українців, була відсутність політичної волі у попереднього складу влади. Про це заявив у ексклюзивному інтерв'ю «СтопКору» Володимир Шульмейстер, вихід якого з Міністерства інфраструктури у 2015 році стало початком занепаду «епохи реформаторів».

«Що означають ці три слова «відсутність політичної волі»? Це означає, що людина, яка перебуває в піраміді управління на самому верху – не в її інтересах здійснювати зміни. Тобто вона використовує залучених людей, таких, якими були ми, у вигляді ширми. Для того, щоб сказати: ну ось дивіться, розумні хлопці прийшли – західна освіта, наукові ступені, вони ж красені. І цих красенів потихеньку стриножують, обкладають умовами: зачекайте ще два місяці ... ось цих не чіпайте ... Тобто починаються винятки з правил», – розповідає пан Володимир.

 ''Найбільша проблема попередньої влади - відсутність політичної волі'', - Владимир Шульмейстер

Директор програми «Інфраструктура майбутнього» Українського інституту майбутнього також зауважив, що депутати від «Слуги народу» 1 серпня відвідали його лекцію у Трускавці. На його думку, цих людей попереду очікують непрості випробування владою та великими грошима.

«Найгірший сценарій – це що цих хлопців розірвуть на угрупування, куплять великими грошима, і ми замість того, щоб швидко рухатися усією країною до прогресу, скотимося до того, до чого зазвичай скочуються нові вибори президента або парламенту, коли утворюються групи, які лобіюють свої інтереси, інтереси олігархів і просто дерибанять країну», – підкреслив пан Шульмейстер.

Читайте інтерв'ю повністю: «Самый быстрый путь – это бездоговорняковое движение к цели», – Владимир Шульмейстер

Другие новости