ПоддержатьУкраїнська

Юлія Тимошенко не з'явилася на суд проти себе, назвавши процес "блазнівським"

StopCor
StopCor

StopCor

Юлія Тимошенко не з'явилася на суд проти себе, назвавши процес 'блазнівським'

Сьогодні в суді намагалися розглянути питання законності перетину "леді Ю" кордону, коли Михайло Саакашвілі з її допомогою потрапив на територію України.

Сьогодні, 2 листопада, о 12.00 мав відбутися суд над лідером партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко. У суді збиралися розглянути законність перетину державного кордону в пункті пропуску "Шегині". Але через неявку відповідача засідання відклали, повідомляє "Діалог.UA".

Юлія Тимошенко заявила, що її політична сила здобула переконливу перемогу на виборах територіальних громад. 29 відсотків взяли кандидати від ВО "Батьківщина". Тим часом, поки "леді Ю" відзначала гучну перемогу своєї політичної сили, повинен був відбутися суд з приводу перетину державного кордону в пункті пропуску "Шегині".

"Відкладено розгляд справи через неявку Тимошенко Юлії Володимирівни", – повідомив співробітник суду в коментарях журналістам. Судове засідання було призначене на 12:00 четверга, 2 листопада. Крім того, йдеться в повідомленні, суд відклав розгляд аналогічного протоколу щодо депутата від "Батьківщини" Сергія Власенка. Він не з'явився на судове засідання, призначене на 12:30.

Юлія Тимошенко прокоментувала свою неявку в судові інстанції: "Я не хочу приділяти свій час блазнівським жартам".

Другие новости