ПоддержатьУкраїнська

«Зеленський йшов на один термін»: Разумков розкритикував плани президента на переобрання

Марина Титова
Марина Титова

Шеф-редактор

«Зеленський йшов на один термін»: Разумков розкритикував плани президента на переобрання

Очільник Парламенту Дмитро Разумков нагадав про те, що у передвиборчій програмі 2019 року Володимир Зеленський стверджував, що йде на один президентський термін.

 Голова Верховної Ради Дмитро Разумков Фото: РБК-Україна

Про це Разумков сказав відповідаючи на запитання, чи вірить він у другий термін Зеленського на посаді президента України в інтерв’ю виданню «Українська правда».

«Поки що вірив в те, що президент іншого не говорив. У передвиборчій програмі було написано про один термін. І я вважаю, що це правильно», – відзначив політик.

Очільник Парламенту додав, що будь-який політик «десь в середині свого терміну, з третього року, починає думати про наступний термін», і це негативно позначається «на ефективності діяльності державного діяча».

Зазначимо, що президент Зеленський, який у перший рік свого президентства підтверджував тезу виборчої програми про один термін, останнім часом ухильно відповідає на запитання про можливість балотуватися вдруге.

У свою чергу над Разумковим нависла загроза відставки. Зокрема голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія вже збирає підписи. Причому звернення щодо звільнення спікера Арахамія подавав двічі, чим здивував колег-нардепів.

Другие новости