ПоддержатьУкраїнська

Зеленський присвоїв Кузьмі Скрябіну звання Героя України посмертно

StopCor
StopCor

StopCor

Зеленський присвоїв Кузьмі Скрябіну звання Героя України посмертно

17 серпня президент України Володимир Зеленський підписав указ про надання Андрію Кузьменко звання Героя України посмертно. 

 Фото: Уніан

Про це Зеленський повідомив на своїй сторінці в Facebook.

“Сьогодні Андрію Кузьменку виповнилося б 52 роки. Його загибель стала справжнім шоком для всього суспільства. Він був таким щирим і відкритим, таким своїм, що у той страшний день кожен з нас відчув, ніби втратив рідну, близьку людину.”, - написав президент.

Також він додав, що з початку війни Андрій регулярно їздив на схід та допомагав нашим захисникам. Кузьма і сам був справжнім захисником України. Воїном слова. Його зброя – ручка, папір та мікрофон. Піснею він зцілював душу, словом – заряджав на боротьбу. За сильну, квітучу та непереможну Україну. 

“Сьогодні нам дуже не вистачає Андрія. Артиста, поета, волонтера. Людини. Українця. Який дуже хотів, щоб люди в його країні жили мирно та щасливо. Сьогодні я підписав указ про присвоєння Андрію Кузьменку звання Героя України. Ми завжди пам’ятатимемо тебе і разом зробимо все, щоб перетворити Україну на місце щасливих людей.”

Другие новости