ПоддержатьУкраїнська

Журналісти дізнались, хто з чинів ВРП допомагає екснардепу Скосарю уникнути покарання

StopCor
StopCor

StopCor

Журналісти дізнались, хто з чинів ВРП допомагає екснардепу Скосарю уникнути покарання

Кредитний аферист, корупціонер та, ймовірно, замовник убивства – за скандальним екснардепом Ігорем Скосарем тягнеться довгий шлейф кримінальних історій. Чому особу з таким досьє покривають у владних кабінетах? І хто саме у Вищій Раді правосуддя «кришує» Скосаря та його справи? Дивіться у відео «СтопКору».

https://www.youtube.com/watch?v=gkM9PMuD9tQ

Як стало відомо журналістам «СтопКору», 14 років тому Ігор Скосар та його поплічник Петченко найняли кілера для фізичного усунення сімейної пари – чоловіка було вбито. Перед тим Скосар і Петченко незаконно відібрали у подружжя їхнє майно.

Однак правоохоронці «зам’яли» цю справу. Ані Скосар, ані його спільник так і не були покарані.

Натомість пан Ігор став народним депутатом 7-го скликання: місце у Раді він, за власним зізнанням, придбав за 6 млн доларів.

 Ігор Скосар Фото: СтопКор

У 2017 році ще одна людина сповістила СБУ, що Скосар погрожував їй убивством. Однак справа знову зійшла нанівець. А погрози від екснардепа продовжують надходити до його колишніх бізнес-партнерів та дружини Ірини Левицької.

Сам Скосар, який завинив шалені гроші половині столичного бомонду, продовжує вести розкішне життя на вкрадені кошти. Його борги перед українськими банками сягають 350 млн грн. Однак жодної відповідальності за це аферист не несе.

За інформацією «СтопКору», шахрая «відмазує» високий чин з Вищої ради правосуддя. Саме кришування з боку топпосадовця дозволяє Скосарю багато років уникати покарання за борги, мільйонні махінації та навіть за замовне вбивство.

Другие новости