ПоддержатьУкраїнська

Зорян Шкіряк розповів про свою скромну зарплату

StopCor
StopCor

StopCor

Зорян Шкіряк розповів про свою скромну зарплату

Зорян Шкіряк заявив, що його зарплата за минулий рік була невеликою. Крім того, він вважає, що його труди на посаді радника міністра МВС повинні оцінюватися більшим окладом.

Новину передає "Преса України".

Радник міністра МВС України Зорян Шкіряк заявив, що у 2016 році його заробітна плата за рік склала 350 тисяч гривень. За його словами, цього недостатньо для нормального життя. Так, він очікує, що у поточному році ця сума дещо збільшиться.

"Зараз я живу на зарплату радника міністра внутрішніх справ, я не вважаю її достатньою. За минулий рік це 350 тис. грн. В цьому році, можливо, буде трохи більше. Зарплати нараховуються по різному. Є якісь премії, вони мінімальні. Якщо ви хочете порівняти з тими, що в НАПКА чи інших органах, – це смішно просто. Вони можуть бути по кілька тисяч. Приблизно від 20 до 25 тис. в середньому в місяць. Є оздоровчі", – пояснив Шкіряк.

Політик також наголосив, що живе на одну зарплату, однак також має заощадження. Крім того, у його розпорядженні немає розкішних маєтків. Так, з нерухомості у нього лише одна квартира.

"За свої 47 років я заробив на свою квартиру, яка є в простому будинку, класу "комфорт". Це будинок нормальний, мені подобається моя квартира", – додав він.

Як повідомлялось раніше новоспечений керівник "Укрзалізниці" заявив, що не буде "волонтерити" за 12 тисяч гривень в місяць.

Другие новости