ПоддержатьУкраїнська

"Я пропоную пані Верещук зняти свою кандидатуру на мою користь", – Притула

StopCor
StopCor

StopCor

'Я пропоную пані Верещук зняти свою кандидатуру на мою користь', – Притула

Відомий український шоумен Сергій Притула, який планує балотуватися в мери Києва від "Голосу", запропонував кандидатці від "Слуги народу" і нардепу від цієї партії Ірині Верещук зняти кандидатуру на його користь.

Фото: vinbazar

Про це йшлося в етері ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1", передає "Рубрика".

В прямому етері між "слугою" Олександром Качурою та Сергієм Притулою розгорілася запекла дискусія з приводу прийдешніх місцевих виборів.

Почалося все з того, що Качура запитав Притулу, чи готовий той зняти свою кандидатуру задля того, щоб завадити перемозі Віталія Кличка на виборах мера Києва. Він натякнув, що іншим кандидатам варто було б об'єднатися навколо Верещук.

"Чи готові ви зняти свою кандидатуру на користь іншої (підказую) кандидатки, яка має більший рейтинг, щоб ця кандидатка могла дійсно об'єднатися з усіма політичними силами і знести Кличка, якого треба зносити 100%? А не просто щоб 100 гетьманів розпорошили між собою всі політичні рейтинги і дали фактично можливість в теплій ванні зайти… І допомагаєте, ви фактично допомагаєте Кличку знову переобратися в мери", — заявив Качура.

Притула у відповідь нагадав про скандальні висловлювання очільника фракції "Слуги народу" про амбіції партії на місцевих виборах та запропонував Верещук зняти свою кандидатуру на його користь.

"Пане Качуро, я буду опиратися на слова керівника президентської фракції в парламенті "Слуга народу" Давида Арахамії, який нещодавно в інтерв'ю сказав, що "Слуга народу" партія зацікавлена в тому, щоб на місцевих виборах набрати якомога менше голосів […] тому що в такому випадку ми уникнемо негативу, нам не доведеться відповідати за погані дороги, інфраструктуру тощо. В мене, опираючись на слова керівника вашої фракції, є зустрічна пропозиція. Я пропоную вам, фракції, партії і пані Верещук уникнути негативу в принципі і зняти свою кандидатуру на мою користь. Я не боюсь брати на себе відповідальність, якщо у вас у фракції бояться брати відповідальність, якщо ваша партія хоче уникнути цього…", — сказав він.

https://www.facebook.com/watch/?v=3122008597907546&extid=C4W7ksd4uyuiJpGG

На це Качура відрізав звинуваченнями на адресу Притули з приводу того, що той нібито просто хоче провести партію "Голос" у Київраду на своєму бренді:

"Ви спочатку ідете останнім номером в списку. Тепер ви не балотуєтеся у депутати, просто хочете провести партію… Це ви берете так відповідальність? На вашому бренді заходять якісь люди, а ви відповідальність ніяку не несете!"

Качура також пригадав, що колишній лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук склав мандат народного депутата і перепитав Притулу, чи він не збирається "теж провести [людей] і зробити па ручкою".

"Ви сказали, що ви готові брати відповідальність. То треба було отримувати депутатський мандат, а не заводити на своєму імені і своїй довірі якихось незрозумілих людей від партії "Голос", — заявив нардеп.

Ця репліка обурила Притулу, далі розмова відбувалася на підвищених тонах. Шоумен нагадав про скандали, пов'язані з депутатами "Слуги народу":

"Я на своїй довірі завів 20 осіб, до яких немає претензій за рік роботи в принципі! Жодного корупційного скандалу! Ваші колеги замовляли повій під час робочого дня, ваші колеги пропонували продавати собак, щоб заплатити за комуналку, ваших колег зараз заарештовують за корупцію. Не моїх з партії, фракції "Голос".

Примітно, що сама пані Верещук була присутня в студії, але участі в дискусії не брала. На запитання Качури до Притули про готовність зняти кандидатуру на її користь відповіла посмішкою.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у «Слузі народу» через скандальну заяву нардепа Галушки почалися перевірки.

Другие новости

Священники ПЦУ проводят богослужения на оккупированных территориях подпольно.

Священники ПЦУ проводят богослужения на оккупированных территориях подпольно.

Несмотря на опасность, которую несет подобная деятельность, священники собирают общину где-то так, чтобы никто не знал об этом

Стало известно, на какую сумму ущерб нанесли вражеские обстрелы энергетике Украины

Стало известно, на какую сумму ущерб нанесли вражеские обстрелы энергетике Украины

Основные повреждения вследствие массированных атак получили объекты тепловой и гидрогенерации, а также системы передачи электроэнергии

Британская разведка: Россия готовит первую мобилизацию на оккупированной части Запорожской области

Британская разведка: Россия готовит первую мобилизацию на оккупированной части Запорожской области

По мнению специалистов, российская мобилизация в этом регионе будет ограничена, потому что многие выехали из Запорожской области.