ПоддержатьУкраїнська

Звичка прогулювати: невловимий депутат Гордійчук не з’явився на конференцію, де його чекали журналісти

StopCor
StopCor

StopCor

Звичка прогулювати: невловимий депутат Гордійчук не з’явився на конференцію, де його чекали журналісти

Агромагнат, кредитний аферист, депутат Хмельницької облради, любитель елітних автівок і дорогих ресторацій – фігурант наших численних розслідувань Андрій Гордійчук має багато різних іпостасей. Чому ж пан Андрій так легко дурить людей та досі не притягнутий до жодної відповідальності? Намагалась з’ясувати Альона Середа.

https://www.youtube.com/watch?v=E7xKGC63N4I

Пан Гордійчук є депутатом Хмельницької обласної ради і дуже любить прогулювати роботу, окрім цього він – власник великого аграрного бізнесу.

Як повідомила керуюча справами виконавчого апарату Хмельницької обласної ради Валентина Поліщук, за період повноважень обласної ради сьомого скликання відбулось 27 пленарних засідань і Андрій Гордійчук був присутнім на семи із них.

До речі, пам’ятаєте дату голосування депутатами обласної ради за виділення коштів на ту ж таки закупівлю холодильників для молока? Відмотаємо назад: ця програма була затверджена сесією обласної ради 23 березня 2017 року.

Саме 23 березня 2017 року пан Андрій згадав про свої депутатські обов’язки та навіть голосував за виділення коштів для свого ж кооперативу. Лайк пану Андрію за сумлінну працю!

Пан Гордійчук дуже вчасно згадав про депутатські обов'язки

Звичайно ж, журналісти «СтопКору» неодноразово намагалися з ним поспілкуватись. І якби був конкурс на невловимість, то Андрій Гордійчук заслужено отримав би гран-прі. Не один ранок ми провели біля розкішного будинку на Печерських пагорбах, де наш герой має квартиру. Однак знаючи про нашу зацікавленість його персоною, бізнесмен на авто за секунду вилітає з внутрішнього паркінгу і ховається у вузеньких вуличках.

Очікування біля офісів, які наче рукавички, змінює Гордійчук відразу після нашої появи в них, також не дали результату.

А повідомлення на особистий номер та в соціальних мережах були проігноровані.

Та в нас з’явилась надія все ж таки почути думку героя. Для цього ми поїхали до Харкова. Саме там наш успішний бізнесмен мав бути спікером на олійно-жировій конференції. Однак перед самісіньким виходом Андрія Гордійчука повідомили, що його плани… змінились.

Другие новости

Священники ПЦУ проводят богослужения на оккупированных территориях подпольно.

Священники ПЦУ проводят богослужения на оккупированных территориях подпольно.

Несмотря на опасность, которую несет подобная деятельность, священники собирают общину где-то так, чтобы никто не знал об этом

Стало известно, на какую сумму ущерб нанесли вражеские обстрелы энергетике Украины

Стало известно, на какую сумму ущерб нанесли вражеские обстрелы энергетике Украины

Основные повреждения вследствие массированных атак получили объекты тепловой и гидрогенерации, а также системы передачи электроэнергии