ПоддержатьУкраїнська

5 людей потрапили до лікарні: на Херсонщині мікроавтобус врізався у комбайн (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

5 людей потрапили до лікарні: на Херсонщині мікроавтобус врізався у комбайн (фото)

На Херсонщині сталася ДТП за участю комбайна та мікроавтобуса, внаслідок якої п'ятьох людей забрали у лікарню. За попередньою інформацією, водію мікроавтобусу стало зле під час їзди і він почав втрачати свідомість.

 Фото: Нацполіція

Про це пише Магнолія-ТВ. 

У Каховський відділ поліції надійшло повідомлення, що неподалік с. Василівка, сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. За вказано адресою виїхали група реагування та слідчо-оперативна група.

На місці пригоди поліцейські попередньо встановили, що 55-річний водій мікроавтобусу «ГАЗ», який належить одному з підприємств області, рухався у напрямку міста Каховка та в салоні перебувало 8 працівників підприємства. За словами пасажирів, під час руху водієві  стало зле і він почав втрачати свідомість. Некерований бусик виїхав на смугу зустрічного руху, де врізався в колесо комбайну «Джондір», який стояв на узбіччі дороги.

В результаті ДТП водія та 4-х пасажів автомобіля «ГАЗ» з різними тілесними ушкодженнями доставили в лікарню. Потерпілим була надана медична допомога. Наразі в лікарні залишились двоє чоловік, найбільше постраждав водій мікроавтобусу.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, на Хмельниччині п’яний чиновник на смерть збив пішохода.

Другие новости