ПоддержатьУкраїнська

Агресивний водій наїхав на патрульного при в'їзді до столиці

StopCor
StopCor

StopCor

Агресивний водій наїхав на патрульного при в'їзді до столиці

Під Києвом патрульні зупинили водія вантажівки та повідомили, що наразі діють обмеження щодо в’їзду великогабаритного транспорту у місто, після чого водій почав поводити себе агресивно та переїхав транспортним засобом ногу одному з патрульних. 

 Фото: Нацполіція

"Сьогодні, близько 9-ї години, згідно з рішенням КМДА, для поліпшення організації дорожнього руху та підвищення пропускної спроможності вулично-шляхової мережі міста екіпаж патрульних слідкував за дотриманням обмежень щодо виїзду в місто великогабаритних транспортних засобів", —  повідомляє пресслужба патрульної поліції міста Києва.

Зазначається, що на автодорозі М-05 інспектори зупинили транспортний засіб MAN з напівпричепом та повідомили кермувальнику, що подальший рух заборонений.

"Чоловік відмовився виконувати законну вказівку поліцейських, поводив себе зухвало та агресивно. Раптом водій різко розпочав рух та здійснив наїзд на ногу одному з інспекторів. Патрульний отримав травму ноги, його шпиталізували, а кермувальника відразу затримали", — додається у повідомленні.

На місці події працює слідчо-оперативна група, деталі події встановлюються.

Другие новости