ПоддержатьУкраїнська

Алек Болдвін застрелив операторку з України під час зйомок

Анастасія Богомолова
Анастасія Богомолова

Все публикации на сайте Стопкор журналистка Анастасия Богомолова

Алек Болдвін застрелив операторку з України під час зйомок

Актор Алек Болдвін застрелив операторку з України під час зйомок у Нью-Мексико. Також постраждав режисер. 

 Під час зйомок фільму актор Алек Болдвін випадково застрелив операторку з України Фото: EPA, Justin Lane

Під час зйомок фільму актор вистрілив із пістолета, що мав бути заряджений холостими набоями. Про це повідомляє CNBC із посиланням на Офіс шерифа.

Трагедія сталася на знімальному майданчику фільму "Раст", де Болдвін виступав співпродюсером та виконавцем однієї з головних ролей. Наразі зйомки стрічки призупинено.

Унаслідок пострілу поранення отримали 42-річна операторка родом із України Галина Гатчінс та 48-річний режисер Джеоль Совз.

Жінку направили до лікарні гелікоптером, але, на жаль, медикам не вдалося врятувати її життя. Режисер перебуває у медичному закладі, стан його здоров'я — задовільний.

Поліція з'ясовує обставини справи. Реквізитний пістолет мав бути заряджений холостими набоями.

Відомо, що Алек Болдвін уже дав свідчення поліції та залишив поліцейський відділок. Поки що звинувачення нікому не висували.

Відомо, що Галина Гатчінс родом із України. Своє дитинство вона провела на радянській військовій базі за Полярним колом. Вивчала журналістику в Києві та кінематограф у Лос-Анджелесі.

Жінка брала участь у зйомці кількох короткометражок, але популярність отримала після роботи головною операторкою над фільмом "Запеклий ворог". Після цієї стрічки її назвали "зіркою, що сходить" в індустрії кіно.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у вересні зловмисники стріляли в авто першого помічника президента Зеленського Сергія Шефіра. Водій отримав три кульових поранення.

Другие новости