ПоддержатьУкраїнська

Асоціація сонячної енергетики України - переможець IV Всеукраїнської GR-премії (фото)

Марина Титова
Марина Титова

Шеф-редактор

Асоціація сонячної енергетики України - переможець IV Всеукраїнської GR-премії (фото)

GR-премія - найбільша в Україні подія, яка щорічно обирає найкращі кейси у побудові діалогу між бізнесом, владою і суспільством. Кожного року подія збирає провідних фахівців у галузях GR, Public Affairs та Public Advocacу.

 Артем Семенишин, Виконавчий директор Асоціації сонячних енергетики України, та Катерина Одарченко, Президент Української асоціації GR-професіоналів і лобістів

Одним із переможців IV Всеукраїнської GR-Премії стала Асоціація сонячних електростанцій України, яку представив її виконавчий директор Артем Семенишин. Головний ініціатор проведення нагородження найбільш успішних кейсів у світі GR, президент Української Асоціації GR-професіоналів і лобізму відзначила ключову місію АСЕУ. Це сприяння розвитку сонячної енергетики в Україні, а також захист інтересів її представників на ринку. Асоціація, у першу чергу, є медіатором та захисником інтересів споживачів.

АСЕУ є найбільшим профільним об’єднанням сонячної індустрії в Україні.

У склад Асоціації входять:

  • інвестори промислових сонячних електростанцій;
  • компанії-проєктувальники;
  • забудовники сонячних електростанцій;
  • виробники обладнання для сонячних електростанцій;
  • спеціалізовані на енергетиці юридичні та консалтингові компанії;
  • страхові і транспортні підприємства;
  • компанії, що займаються утилізацією сонячних панелей;
  • власники домашніх сонячних станцій тощо.

Це лише підкреслює велику роль АСЕУ у її великій ролі при захисті інтересів споживачів у сфері енергетики, а також пошуку оптимальних рішень при налагодженні діалогу між сонячними електростанціями, споживачами і державою.

Саме тому АСЕУ стала одним із переможців IV Всеукраїнської GR-премії.

Як результат, Асоціація сонячних електростанцій України та Українська Асоціація GR-професіоналів і лобістів підписали меморандум про співпрацю для просування потужних адвокаційний кейсів у сфері енергетики з акцентом на розбудову відносин з державою та громадськістю.

Катерина Одарченко, президент набільшого в Україні профільного об’єднання GR-спеціалістів та лобістів зазначила:

«З кожним роком все більше впливових фахівців в сферах GR, бізнесу, лобіювання, галузевих організацій тощо. Ми вдячні всім, хто долучається до цієї роботи. І дуже приємно, що з кожним роком кількість номінантів Всеукраїнської GR-премії збільшується – адже це означає, що наше суспільство рухається шляхом змін».

Як повідомляв "СтопКор" раніше, Юлія Чудновець, Марія Пелех та Олександра Павленко виграли в номінаціях IV Всеукраїнської GR-премії 2021.

Другие новости