ПоддержатьУкраїнська

Автівку розірвало на шматки, є жертви: кривава ДТП у Херсоні (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

Автівку розірвало на шматки, є жертви: кривава ДТП у Херсоні (фото)

Моторошна аварія, спровокована густим туманом, сталась ввечері у середу, 11 грудня в історичному центрі Херсона на розі вулиць Олександрівська і Комкова. Зіткнення трьох іномарок завершилось загибеллю одного з водіїв, а ще трьох учасників ДТП екстрено госпіталізували медики. Одна з жінок перебуває у вкрай тяжкому стані.

 Фото: 0552.ua

Як розповів заступник начальника відділу слідчого управління обласного главку поліції Євген Шаталов, на місці ДТП правоохоронці попередньо з'ясували, що водій автівки «Форд», виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав переваги в русі легковику «Фольксваген-Туарег».

В результаті зіткнення позашляховик перекинувся та протаранив ще одну машину – «Деу». «Форд» розірвало буквально на шматки, його водій загинув на місці, а пасажир і водій «Фольксвагена» доставлені у місцеву лікарню, повідомляє сайт 0552.

Другие новости

СБУ сообщила о подозрении гендиректору крупнейшего производителя российских 'Калибров'

СБУ сообщила о подозрении гендиректору крупнейшего производителя российских "Калибров"

Чиновник входит в близкое окружение высшего военно-политического руководства России и возглавляет предприятие, которое является главным производителем крылатых ракет "Калибр"