ПоддержатьУкраїнська

Біля Рогатина потяг розчавив автомобіль: є загиблий

StopCor
StopCor

StopCor

Біля Рогатина потяг розчавив автомобіль: є загиблий

На Івано-Франківщині в Рогатинському районі сталася страшна ДТП. Під час руху потяга водій автомобіля "Volkswagen Golf" вирішив проскочити в обхід шлагбаума, щоб переїхати залізничні колії. В результаті машина потрапила під колеса складу.

Новину передає "Преса України" з посиланням на повідомлення поліції Івано-Франківської області.

Аварія сталася на залізничному переїзді. Автомобіль "Volkswagen Golf" зіткнувся з потягом, сполученням "Івано-Франківськ - Київ". За попередніми даними, винуватцем ДТП був водій легковика. Сам він не постраждав, але пасажир авто помер на місці події.

"В результаті дорожньо-транспортної пригоди 22-річний пасажир автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці, а ще один 16-річний пасажир каретою швидкої медичної допомоги доставлено в Рогатинську ЦРЛ з тілесними ушкодженнями у вигляді множинних переломів нижньої щелепи. Водій не травмований, за кермом був тверезим", – розповіли правоохоронці.

Тепер за фактом аварії проти водія відкрито кримінальне провадження – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами Кримінального Кодексу України.

Другие новости