ПоддержатьУкраїнська

Бойовики обстріляли мирні містечка в районі Світлодарської дуги

StopCor
StopCor

StopCor

Бойовики обстріляли мирні містечка в районі Світлодарської дуги

Окрім Авдіївки та самого Донецька, напередодні артилерійські снаряди рахували й ЗСУ, і мирні мешканці містечок у районі Світлодарської дуги. Загалом бойовики "ДНР" працюють за новими схемами, під рясними артобстрілами до українських позицій підсилають малі піхотні групи.

Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Тимчук зауважив, що зіткнення із різними групами противника протягом минулої доби зафіксовані в районі північніше Калинівки та Нижнього Лозового.

"На Світлодарській дузі – чергові зіткнення, в районі північніше Калинівки та Нижнього Лозового. Окупанти активно використовували міномети й 122-мм артилерію. На ділянці від Троїцького до Попасної – "традиційна" активність противника: міномети, дрібні піхотні групи, легка бронетехніка", – повідомив Тимчук.

В цілому Стахановська група бойовиків за добу, 2 лютого, неодноразово пускала в хід 122-мм і 152-мм артилерію в районі Новозванівки, Кримського і Новотишківки.

Нагадаємо, за даними штабу АТО незаконні збройні формування з усіх сил гатять по позиціях української армії з "Градів" та важкої артилерії. За добу вони більше сотні разів порушили тишу і завдали значних втрат силам АТО: 4 військових загинули, а 17 отримали поранення різного ступеня важкості.

Другие новости