ПоддержатьУкраїнська

"Будемо штурмувати обласні ради по всій Україні, потім – Адміністрація президента", – Білецький анонсував масштабні акції протесту

StopCor
StopCor

StopCor

'Будемо штурмувати обласні ради по всій Україні, потім – Адміністрація президента', – Білецький анонсував масштабні акції протесту

Лідер партії "Національний корпус" і екс-командир полку "Азов" Андрій Білецький анонсував нові штурми будівель обласних рад по всій Україні, а потім – Адміністрації президента.

Білецький запевняє, що члени партії вимагають від обласних рад підтримати закон про амністію для учасників бойових дій на Донбасі, передає "Діалог.UA" з посиланням на "Російський Діалог".

За слова парламентарія, за прикладом штурму Львівської облради активісти штурмуватимуть ради в інших регіонах. Таким чином, АТОвці мають намір відстояти свої права і готові в разі необхідності піти на силові захоплення відомчих будівель.

Якщо їхні вимоги будуть проігноровані, активісти підуть на радикальний крок – штурм Адміністрації президента.

30 травня сотня осіб у футболках з написом "Національний корпус" штурмувала будівлю Львівської облради. Журналісти почули в промові активістів російський акцент. Після стали відомі дані про постраждалих після штурму.

Другие новости