ПоддержатьУкраїнська

Чоловік, який ледь не вбив танцюриста Дорофєєвої, виявився службовцем УДО 

StopCor
StopCor

StopCor

Чоловік, який ледь не вбив танцюриста Дорофєєвої, виявився службовцем УДО 

Чоловік, який 1-го серпня ледь не вбив танцюриста відомої української співачки Наді Дорофєєвої, виявився співробітником Управління державної охорони України.

 Нападник Фото: Скріншот

Про це повідомили у самій структурі. 

“01 серпня 2021 року у соціальній мережі Facebook була поширена інформація про факт побиття Євгена: танцівника шоу-балету "DOROFEEVA" колишнім військовослужбовцем УДО України. Ми ретельно перевірили цю інформацію та повідомляємо, що дана особа є не колишнім, а діючим військовослужбовцем УДО України. За даним фактом керівництвом управління призначено службове розслідування, обставини події з’ясовуються. На час проведення розслідування військовослужбовця усунуто від виконання службових обов’язків”, - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що Управління державної охорони України надасть всю необхідну допомогу правоохоронним органам та буде всіляко сприяти в проведенні досудового розслідування. Крім того, Управління надасть необхідну допомогу для лікування Євгену.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у Києві вночі жорстоко побили танцюриста Наді Дорофєєвої. Хлопець отримав крововилив у мозок, йому зробили трепанацію черепа і ввели в медикаментозну кому.

Другие новости