ПоддержатьУкраїнська

Дніпропетровщину очолив новий губернатор (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

Дніпропетровщину очолив новий губернатор (фото)

13 вересня Кабінет міністрів на своєму засіданні провів ряд кадрових призначень в трьох облдержадміністраціях. Про це повідомляє пресслужба КМУ.

"Сьогодні, 13 вересня, Кабінет міністрів на своєму засіданні підтримав проєкт указу Президента про призначення Бондаренка Олександра Вікторовича головою Дніпропетровської обласної державної адміністрації", – йдеться в повідомленні.

Дніпропетровщину очолив новий губернатор (фото)

Олександр Бондаренко – 33-річний бізнесмен, якого добирало кадрове агентство. Згідно з декларацією, він володіє декількома компаніями. Зокрема, він має 100% корпоративних прав у ТОВ «Філд Маркетинг», ТОВ «ЛОК СТОК» і ТОВ «Сталі Бізнес Системи». Крім того, у власності у Бондаренко третина акцій ТОВ «Бі енд Бі Фудз».

Також новий дніпропетровський губернатор володіє двома квартирами – в Харкові (площа – 126,9 квадратних метрів) і в Києві (площа – 89,8 квадратних метрів). У Харкові Олександр Бондаренко володіє двома недобудовами. Їздить новообраний чиновник на автомобілі марки Mazda-6 2016 року випуску. Живе глава Дніпропетровської облдержадміністрації за кошт з відсотків від вкладів у декількох банках. Крім того, його дружина, Регіна Бондаренко, за минулий рік заробила 992 340 гривень.

На банківських рахунках у нового глави регіону 124 500 доларів, 59 200 євро та 165 500 гривень. Олександр Бондаренко перебуває в лавах двох громадських організацій – «Асоціація випускників Києво-Могилянської академії» та асоціація «Ост Вест Бізнес».

Також в документі вказано, що його дружина Регіна Бондаренко є громадянкою Російської Федерації.

Другие новости