ПоддержатьУкраїнська

До активістів звернувся чоловік, який 10 років намагається повернути своє житло

StopCor
StopCor

StopCor

До активістів звернувся чоловік, який 10 років намагається повернути своє житло

До громадської приймальні "Стоп корупції" звернувся киянин Володимир Побережний із прохання зарадити у питанні повернення житла. Про це повідомляють правозахисники проекту.

"За словами чоловіка, 2006 року його будинок незаконно привласнила громадянка Тетяна Радіонова. Жінка захопила територію та перебудувала дім без його згоди. Знищила зелені насадження, знесла огорожу", - уточнюють деталі справи правозахисники "Стоп корупції".

"Усі мої дії, що були спрямовані на повернення помешкання, були безрезультатними. За цим фактом я подав заяву до міліції – була відкрита кримінальна справа, яку з невідомих причин закрили без проведення відповідних слідчих дій і з порушення норм кримінально-процесуального закону.

Мої численні скарги до Прокуратури та міліції на вищевказане закриття справи були фактично залишені без розгляду, отже, є всі підстави вважати що місцеві правоохоронні органи та органи контролю КМДА умисно прикривають злочинні дії та покривають зловмисницю. Станом на сьогодні (після 10 років) будинок перебуває під незаконним контролем та впливом громадянки Радіонової Тетяни Петрівни", - зазначив сам Володимир Побережний.

У діях зловмисниці юристи "Стоп корупції" вбачають ознаки кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачено ст. 194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна).

"Умисні дії Тетяни Радіонової мають ознаки кримінального правопорушення і підлягають невідкладному внесенню до Єдиного реєстру досудових розслідувань та є підставою для початку проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні", - уточнюють юридичні аспекти юристи проекту.

Відтак правники допомогли чоловікові скласти заяву про вчинення кримінального правопорушення та направити документ до управління Національної поліції у Голосіївському районі.

До активістів звернувся чоловік, який 10 років намагається повернути своє житло

Другие новости