ПоддержатьУкраїнська

Гриневич розповіла про мету хулігана, який отруїв харківських школярів

StopCor
StopCor

StopCor

Гриневич розповіла про мету хулігана, який отруїв харківських школярів

Політик помітила, що ця подія дуже схоже на випадок, який стався 8 травня на лінійці в Черкасах.

Як повідомлялося раніше, один з учнів в харківській школі розпорошив газ з балончика. В результаті постраждали 36 дітей, повідомляє "Діалог.UA".

Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич прокоментувала ситуацію. "Ми зараз з облдержадміністрацією вивчаємо цей випадок. Відомо, що учень школи розпорошив якийсь газ з балончика. По-перше, була проведена відразу евакуація зі школи. Ті діти, яким стало погано, їх відразу відвезли в лікарню. Я говорила з представниками ОДА. Всі діти в нормальному стані, тільки в одного хлопчика проблеми, але стан його вже поліпшується, однак він повинен знаходитися ще в лікарні", – повідомила вона.

Також міністр зауважила, що події в Харкові та Черкасах, де через отруєння газом діти непритомніли просто на лінійці, дуже схожі між собою.

Нагадаємо, що СБУ вважає подія в Черкасах диверсією. "Це свідчить про те, що є якась ідея, як зривати навчальний процес. Діти, які це роблять, часто не розуміють, якої шкоди можуть завдати іншим дітям", – говорить Гриневич. Вона уточнила, що ДСНС та інші служби з'ясовують походження і склад газу. Після завершення розслідування ОДА оприлюднить отримані відомості.

Другие новости