ПоддержатьУкраїнська

Хотів би бути Президентом на момент, коли ми виконаємо всі наші обіцянки – Зеленський

StopCor
StopCor

StopCor

Хотів би бути Президентом на момент, коли ми виконаємо всі наші обіцянки  – Зеленський

На цьому він наголосив під час виїзного засідання парламентської фракції політсили у Трускавці, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу "СН".

"Я хотів би бути Президентом на момент, коли ми виконаємо всі наші обіцянки", - цитує Зеленського пресслужба партії.

Глава держави запросив депутатів "у клуб, від якого залежить життя кожного українця".

Він також зазначив, що партія “Слуга народу” ще дуже молода, тільки “почала ходити”, і у її членів мало досвіду, "але є великий шлях, і цей шлях ви можете пройти". "Ми маємо працювати як одна команда”, - заявив Президент.

Водночас він підкреслив, що першим бути складно, та натомість є величезний потенціал. "Це можливість змінювати всю державу”, – заявив він.

Зеленський також акцентував на здобутках своєї команди.

«У нас з’явилася цифровізація. Ми номер один у Європі. Цього просто не було. А зараз в нас режим рaperless, немає паперів», - наголосив він.

За словами глави держави, потужно запрацювала Рада нацбезпеки і оборони. "Різні фінансові групи, олігархи, державні зрадники бояться, щодня кожен відчуває тиск. І люди оцінили це, суспільство повірило”, - зауважив він.

Водночас, за його словами, з погляду медицини є багато викликів і випробувань, але в країні є команда, щоб протистояти цьому. "Сьогодні я бачу команду з медицини, вона є в державі. Ми обрали міністра, працює профільний комітет, і ми готові до будь-яких викликів”, - заявив Президент.

Він також зазначив, що ми "перші в Європі за кількістю якісних кілометрів доріг”.

Як повідомлялося, парламентська фракція партії «Слуга народу» проводить виїзне засідання у Трускавці 1-2 жовтня. Захід проходить у готелі Rixos-Prykarpattya.

Фото: Слуга Народу

Джерело: Укрінформ

Другие новости