ПоддержатьУкраїнська

Кандидат на голову Полянської об’єднаної громади накивав п’ятами від журналістки "СтопКору"

StopCor
StopCor

StopCor

Кандидат на голову Полянської об’єднаної громади накивав п’ятами від журналістки 'СтопКору'

Увечері напередодні дня виборів Полянська виборча комісія розглянула звернення щодо фактів розповсюдження нелегальної агітаційної продукції стосовно одного з кандидатів.

Його опонент - кандидат на голову об'єднаної Полянської громади Михайло Капустей, який кілька днів уникає спілкування з журналістами, завітав на засідання виборчої комісії. Кандидат стояв у щільному оточенні охоронців за спиною свого юриста.

Він повідомив, що не знає, хто друкує та розповсюджує нелегальну продукцію з брудними матеріалами щодо його конкурента та спостерігав за обговоренням цього питання. Комісії не вистачило голосів, щоб ухвалити рішення звернутись до правоохоронців з приводу чорних агітаторів.

Одразу після голосування Михайло Капустей прослизнув у двері та побіг від журналістки "Стоп Корупції", яка намагалась поставити кандидату питання щодо мети його візиту. Посіпаки кандидата відтісняли журналістку та не давали їй наздогнати кандидата-втікача.

"Гидко було дивитись, як дорослий чоловік, голова села, тікає від дівчини. Його охоронці як орли, розкидали руки, застосовували силу та брудну лайку на мою адресу", - повідомляє Наталія Мальцева.

Врешті Капустей заскочив у власне авто, заблокував двері та накивав п'ятами.

Другие новости