ПоддержатьУкраїнська

Кулаком в обличчя: правоохоронець вдарив учасника акції під Нацбанком (відео)

StopCor
StopCor

StopCor

Кулаком в обличчя: правоохоронець вдарив учасника акції під Нацбанком (відео)

Під Нацбанком правоохоронець вдарив учасника акції проти корупції у відомстві. Про інцидент повідомляють журналісти "СтопКору".

На відео видно, як правоохоронець б'є мітингувальника і тікає. Наразі стопкорівці мають на меті розшукати нападника. Бо країна має знати своїх "героїв" в обличчя", зазначають учасники акції.

https://www.facebook.com/stopcor.ua/videos/3362030417203333/

"Постраждав один з активістів, який підтримував нашу акцію. Сутичка сталася під час спроби потрапити на прийом до керівництва установи –  Смолія та Рожкової. В цей момент раптово виїхав кортеж елітних автомобілів високопосадовців Національного банку. Водночас до активістів підбігли спецпризначенці, які без попередження почали розштовхувати громадськість та перекидати все навколо. Правоохоронці робили це з явною жорстокістю й ненавистю. Цей інцидент – лише один із серії нападів на громадських активістів", – зазначає правозахисник Ігор Бондарчук.

Примітно, що саме правоохоронець у перший день акції уже застосовував силу щодо нашої колеги журналістки. Але згодом вибачався за свої дії.

Другие новости