ПоддержатьУкраїнська

Лідер ВО "Батьківщина" Тимошенко пообіцяла "СтопКору" розібратись із партійцем, який тисне на бізнес у Харкові

StopCor
StopCor

StopCor

Лідер ВО 'Батьківщина' Тимошенко пообіцяла 'СтопКору' розібратись із партійцем, який тисне на бізнес у Харкові

Голова ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко пообіцяла зустрітись із харківськими підприємцями, що постраждали від тиску з боку колишнього народного депутата Віталія Данілова. Про це Тимошенко заявила в ексклюзивному коментарі журналістам «СтопКору».

Журналісти повідомили Юлії Володимирівні про всі факти зловживань голови осередку політичної партії «Батьківщина» у Харківській області – Віталія Данілова.

«Я зустрінуся з власниками цього бізнесу і зроблю спільну зустріч з паном Даніловим для того, щоб ми могли з'ясувати істину, і я повідомлю вам про результати», – пообіцяла Тимошенко.

https://youtu.be/D7nD5cGlUoo

«З моменту вказаної розмови з Юлією Володимирівною пройшло два тижні, проте з власниками бізнесу ніхто так і не  зв'язався», – зазначили автори сюжету.

«Власниця торгової марки «Сібмол» Ольга Федорова повідомила «СтопКору», що на її бізнес чиниться тиск з боку Віталія Данілова – колишнього народного депутата від «Блоку Юлії Тимошенко», а нині голови партії у Харківській області. Так звані «обшуки» синхронно провели у десяти підприємців, що працюють під брендом «Сібмол», у шести з них вилучили майно. Подробиці цієї справи - у матеріалі “СтопКор” показав, як партієць відомої політсили тероризує бізнес у Харкові.

Журналісти «СтопКору» декілька тижнів поспіль пробували зв'язатися з Віталієм Даніловим – телефонували йому особисто, намагались домовитися про інтерв'ю через прес-секретаря. Але все марно. Колишній депутат відмовився спілкуватись із журналістами без пояснення причин», – розповіли автори розслідування.

Активісти «Стоп корупції» вирішили поцікавитися у Юлії Тимошенко, чому голова осередку «Батьківщина» такий закритий від спілкування з журналістами. Тим паче, що Юлія Володимирівна на брифінгу із представниками ЗМІ неодноразово заявляла – лідер партії безпосередньо відповідає за вчинки своїх підлеглих.

«СтопКор» не залишає цю справу й надалі слідкуватиме за діями високопосадовців у розслідуванні кримінального провадження проти Ольги Федорової та інших підприємців, які працюють під цим брендом.

Другие новости