ПоддержатьУкраїнська

Лірон Едері та Володимир Герасимчук перемогли в номінаціях IV Всеукраїнської GR-премії 2021 (фото)

Марина Титова
Марина Титова

Шеф-редактор

Лірон Едері та Володимир Герасимчук перемогли в номінаціях IV Всеукраїнської GR-премії 2021 (фото)

9 грудня у Києві в ході IV Всеукраїнської GR-премії 2021 було обрано переможців номінацій «Найкращий юридичний кейс» та «Найкращий регіональний GR-проєкт». Нагороду здобули Лірон Ендрі та Володимир Герасимчук.

 IV Всеукраїнська GR-премія 2021

Лірон Едері – головний равин Кривого Рогу, а також член Федерації єврейських громад України.

 Лірон Едері

Він здобув перемогу у номінації «GR-прорив 2021»  з прикладом дотримання релігійних свобод громадян України.

Завдяки направленню офіційних пропозицій та проведення зустрічей «Асоціації розвитку єврейських громад України» з народними депутатами України та профільними комітетами, народними депутатами були подані пропозиції щодо врегулювання питання релігійного забою тварин із метою дотримання релігійних свобод громадян України.

Запропоновані компромісні пропозиції до законопроєкту №2351 дозволили досягти мети законопроєкту та дотримати інтересів не тільки громадських, релігійних організацій, а й навіть сільгоспвиробників, представників фермерських господарств та відповідних експортерів.

Володимир Герасимчук – GR director інвесткомпанії Q Partners, український політик та народний депутат України 6-го скликання. Він став ще одним переможцем в номінації «GR-прорив 2021».

 Володимир Герасимчук

Одним із найскладніших та найцікавіших у  девелоперському портфелі інвесткомпанії Q Partners є проєкт реновації території заводу «Арсенал». Ревіталізація «Арсеналу» – це найбільший приклад перенесення в Україну світового досвіду реновації промислових зон.

Перед командою стояло складне завдання: зберегти культурну спадщину, наголосити на унікальності початкової архітектури, і при цьому створити ультрасучасний об'єкт, із яким вона успішно впоралася.

Реалізація такого масштабного проєкту відбувається за підтримки й у взаємодії з владою — як міською, так і центральною. У результаті спільної роботи вдалося відновити та відкрити для киян і гостей Києва пам´ятки, які десятиліттями були занедбані та виключені з міського простору.

Зазначимо, організатором заходу виступила Українська Асоціація професіоналів у сфері Government Relations і лобістів – провідна організація Східної Європи.

Переможців визначали у наступних номінаціях:

  • Найкращий юридичний кейс;
  • Найкращий регіональний GR-проєкт;
  • GR-прорив 2021;
  • Найкращий адвокаційний кейс;
  • Найкращий GR-інструмент у сфері лобізму;
  • Найкраща профільна асоціація;
  • Найкращий проєкт у сфері GR;
  • GR-ambassador 2021;
  • Government to government relations;
  • Найкращий консультант у сфері GR.

Зазначимо, раніше у Стамбулі також відбувся V Міжнародний GR-форум.

Другие новости