ПоддержатьУкраїнська

Македонія прийматиме українців без віз – Клімкін

StopCor
StopCor

StopCor

Македонія прийматиме українців без віз – Клімкін

Українці зможуть здійснити поїздку до Македонії. При цьому віз оформляти їм не доведеться. За словами Павла Клімкіна, балканська країна дасть добро на такі поїздки найближчим часом.

Новину передає "Преса України".

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що найближчим часом список країн, куди українські мандрівники зможуть потрапити без віз, розшириться. Двері готова відкрити Македонія. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі.

"На зустрічах в Македонії домовилися, що найближчим часом підпишемо угоду про безвіз – текст майже готовий – і покращимо функціонування нашої ЗВТ. А взагалі - у нас один шлях в ЄС і НАТО. Разом і працювати", – зазначив Клімкін.

До слова, раніше український президент Петро Порошенко поставив підпис під указом про тимчасовий безвізовий режим для македонців. Останні можуть прибути в Україну без оформлення візи у період з 16 березня 2018 року до 15 березня 2019 року. Громадяни Македонії зможуть знаходитись на території української держави 90 днів протягом 180 днів.

Нагадаємо, у минулому році ОАЕ домовились з Україною про безвізовий режим. Як відомо, скористатись можливістю подорожувати без віз можуть українці, які мають закордонні біометричні паспорти.

Другие новости