ПоддержатьУкраїнська

"Мелітополю, вставай!" — українці йдуть патріотичною ходою (пряма трансляція)

Марина Титова
Марина Титова

Шеф-редактор

'Мелітополю, вставай!' — українці йдуть патріотичною ходою (пряма трансляція)

4 березня українці з міста Мелітополь вийшли на патріотичну ходу. Сотні жителів міста вигукують: "Мелітополю, вставай!", "Слава Україні! Героям слава!" та "Мелітополь — Україна".

 Українці вимагають від росіян залишити місто Фото: mv.org.ua

Пряму трансляцію веде Ольга Гайсумова, жителька Мелітополя.

https://www.facebook.com/prrtp.gaisumova/videos/1139542983449563

"Ми ще раз кажемо та заявляємо, що Мелітополь — це Україна. І ось ця самоорганізована колона за спільну мету — яскраве підтвердження", — наголошує жінка.

По всьому місту майорять прапори України.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, на півдні України російський взвод здався у полон.

Нагадаємо, 24 лютого війська Росії розпочали повномасштабне вторгення на територію України. Президент країни-агресора Володимир Путін назвав це "спеціальною операцією", яка має врятувати українців від "нацистів".

Відчувши сильний супротив української армії, російські війська почали бомбардувати житлові будинки, школи та лікарні у великих містах України. Унаслідок обстрілів загинули 28 дітей та тисячі мирних жителів.

Наразі до Херсону зайшли російські військові. Повідомляється, що в місто завезли автобуси цивільних людей із Криму. Їхня задача — провести акції нібито на підтримку створення "ХНР".

Водночас загострення зберігається у кількох областях України — Київщина, Харківщина, Сумщина, Донеччина, Луганщина, Херсонщина, Чернігівщина (усього в Україні 24 області). В інших областях завдяки ЗСУ та сміливим українцям ситуація стабільна.

Другие новости

Осторожно, мошенники: в сети 'перепродают' слоты в электронной очереди для оформления документов

Осторожно, мошенники: в сети "перепродают" слоты в электронной очереди для оформления документов

Свободные места в электронных очередях заранее бронируют так называемые посредники, после чего предлагают "перепродать" их с "наценкой" людям, нуждающимся в оформлении документов