ПоддержатьУкраїнська

"Ми не комуністи" – в анексованому Криму молодь зігнали на першотравневу демонстрацію

StopCor
StopCor

StopCor

'Ми не комуністи' – в анексованому Криму молодь зігнали на першотравневу демонстрацію

Анексований Крим 1 травня занурився в святкування з нагоди Дня праці. Заходи та демонстрації проходили під комуністичними гаслами й прапорами, як, наприклад, в Сімферополі. У них були задіяні переважно працівники бюджетної сфери.

Новину повідомляє "Преса України".

1 травня в Сімферополі відбулася першотравнева демонстрація. Святкові колони пройшли по проспекту Кірова – від площі Амет-Хана Султана до площі Радянської.

У заході взяли участь представники місцевих бюджетних установ, закладів та підприємств, зокрема, шкіл, дитсадків, лікарень. У колонах пройшли й городяни в національних костюмах.

https://youtu.be/teKf8skHdbo

Біля входу на Радянську площу учасників демонстрації вітали призначені Кремлем місцеві керівники  – Сергій Аксьонов, Володимир Константинов, російський сенатор від Криму Ольга Ковітіді та інші.

Нагадаємо, в Херсоні на площі Героїв і в парку Слави відбулися зіткнення між проросійськими та проукраїнськими активістами. Перші святкували 1 травня, другі – столітню річницю Першого українського добровольчого полку ім. Б. Хмельницького. Учасників бійок рознімала поліція.

Другие новости