ПоддержатьУкраїнська

Мінсоцполітики закликало українців допомогти пенсіонерам

StopCor
StopCor

StopCor

Мінсоцполітики закликало українців допомогти пенсіонерам

Заступник міністра соціальної політики України Віталій Музиченко закликав родичів та знайомих допомогти дідусям та бабусям заплатити за комунальні послуги, щоб ті самі не відвідували банки та пошту, оскільки коронавірус небезпечний для людей похилого віку. 

"Звертаємося до рідних і близьких пенсіонерів, осіб похилого віку, маломобільних категорій населення з проханням допомогти вашим бабусям, дідусям, татам і мамам розібратися та оплатити комунальні послуги за можливості без відвідування закладів банків та відділень "Укрпошти" або зробити це за них", - заявив Музиченко, передає телеканал "112 Україна".

Для самотніх громадян, які перебувають на соціальному обслуговуванні у територіальних центрах соціального обслуговування, допомогу з оплатою рахунків за житлово-комунальні послуги нададуть соціальні працівники, які надають відповідні соціальні послуги таким громадянам.

Міністерство соціальної політики вже надало відповідні завдання органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування для організації такої роботи.

Другие новости