ПоддержатьУкраїнська

Мирні мешканці Донецька спробували завадити обстрілу Авдіївки бойовиками

StopCor
StopCor

StopCor

Мирні мешканці Донецька спробували завадити обстрілу Авдіївки бойовиками

В окупованому бойовиками Донецьку мирні мешканці не змогли спокійно дивитися, як окупанти гатять з артилерії по прифронтовій Авдіївці. Беззбройні донеччани проявили мужність та спробували завадити найманцям гатити з гармат.

Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука. За його словами, люди спробувати зупинити артилеристів, які гатили по Авдіївці.

Російським бойовикам такі дії цивільних не сподобалися. Окупанти силою розігнали донеччан, стріляли у повітря для залякування мирного населення.

"За наявною інформацією, цивільні мешканці Донецька спробували припинити "роботу" артилерії, яка гатила по Авдіївці. Були названі "зрадниками" і розігнані пострілами в повітря", – зазначив Тука.

Нещодавно військове телебачення України показало результати обстрілу житлового сектору Авдіївки. Внаслідок дій російських окупантів постраждали кілька будинків місцевих жителів.

Нагадаємо, Донецьк оговтується від нічного вибуху. Жителі міста розділились на два табори: одні виїжджають, інші – готові ремонтувати знищені будинки та техніку. У мережу потрапило кілька нових відео із наслідками вибуху.

Другие новости