ПоддержатьУкраїнська

Моторошні подробиці: у Чернігові п'яний батько жорстоко вбив 11-місячного сина

StopCor
StopCor

StopCor

Моторошні подробиці: у Чернігові п'яний батько жорстоко вбив 11-місячного сина

До суду у Чернігові скеровано обвинувальний акт стосовно чоловіка, який у стані алкогольного сп'яніння вбив свого 11-місячного сина. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Чернігівської місцевої прокуратури.

"До суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням чоловіка у вбивстві власного 11-місячного сина", – йдеться в повідомленні.

Встановлено, що 22 червня обвинувачений, перебуваючи за місцем свого проживання у квартирі одного з будинків по вул. Захисників України у Чернігові, будучи у стані алкогольного сп'яніння, з особливою жорстокістю завдав немовляті численні удари по голові, в грудну клітку та в живіт.

"Невдовзі закрив дитині невстановленим у ході слідства предметом отвори рота та носа, чим спричинив тілесні ушкодження у вигляді механічної асфіксії, внаслідок чого хлопчик помер на місці події", – йдеться в повідомленні.

Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до суду для розгляду по суті. Дії обвинуваченого кваліфіковано за п.п. 2, 4 ч. 2 ст. 115 КК України, як умисне протиправне заподіяння смерті малолітній дитині, вчинене з особливою жорстокістю.

"На час судового розгляду обвинувачений перебуватиме під вартою", – йдеться в повідомленні.

Додамо, санкція ч. 2 ст. 115 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.

Другие новости