ПоддержатьУкраїнська

МОЗ пропонує додатково прорекламувати кампанію з вакцинації

StopCor
StopCor

StopCor

МОЗ пропонує додатково прорекламувати кампанію з вакцинації

Про це сказав міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Якщо ми говоримо про соціальну рекламу – соціальна квота міністерства охорони здоров’я, яка поширюється на національне телебачення, на національні канали сьогодні вибрана міністерством охорони здоров’я для запуску вакцинальних сюжетів. Однак ми бачимо, що ця соціальна квота не потрапляє в прайм-тайм і частенько не бачать всі того, що повинно відбуватися. Тому сьогодні була урядова нарада, на якій за моєю ініціативою було розглянуто питання про можливість додаткового виділення коштів з державного бюджету для того, щоб Міністерство інформаційної політики змогло закупити рекламу, промоцію вакцинації», - сказав Ляшко.

Водночас він наголосив, що нині «досить велика кількість інформаційних матеріалів поширюється різними каналами комунікацій».

«Наводжу приклади, що відбувається сьогодні з масовою кампанією вакцинації. Ми говоримо про те, що жодні новини на жодному каналі сьогодні в Україні не завершуються без призову ведучого прийти та зробити щеплення», - додав міністр.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби в Україні 36 029 людей вакциновано проти коронавірусу. Від початку вакцинальної кампанії в Україні щеплено 6 304 016 людей.

Джерело: Укрінформ

Другие новости