ПоддержатьУкраїнська

На Буковині "СтопКор" завадив прикордонникам відібрати авто у власника

StopCor
StopCor

StopCor

На Буковині 'СтопКор' завадив прикордонникам відібрати авто у власника

Активісти "Стоп корупції" з чернівецького осередку проекту завадили працівникам Державної прикордонної служби під приводом перебитого номерного знаку відібрати авто у громадянина Білорусі. Деталі у соцмережі повідомив активіст Микола Петіченко.

"Через надуману підозру щодо перебитого він номеру громадянин Булорусії мав нагоду познайомитись з численними кабінетами. Ми добились негайного підтвердження експертизи та повернення автівки господарю... На працівника прикордонної служби написана заява про порушення закону", – написав стопкорівець.

У Держприкордонслужбі цей епізод подали в інший спосіб.

"Прикордонники на кордоні з Румунією виявили 2 автомобілі із невідповідними номерами кузовів", – зазначили у прес-службі Чернівецького прикордонного загону.

"Перший випадок стався в пункті пропуску "Порубне", де працівники задокументували ознаки знищення номера кузова в автомобілі "Mitsubishi". Автомобілем британської реєстрації прямував в Україну громадянин Румунії.

7 червня громадянин Білорусії намагався в’їхати до України в тому ж пункті пропуску на позашляховику "Volkswagen Touareg" 2007 року випуску.

Автомобілі було передано поліцейським.

Також прикордонниками було зафіксовано давання хабара. 29-річний громадянин Румунії намагався уникнути адміністративної відповідальності за перевищення терміну перебування в Україні, попередньо вклавши гроші у паспортні документи. Про порушення було повідомлено", – прокоментували ситуацію у відомстві.

Другие новости