ПоддержатьУкраїнська

На Дніпропетровщині вихователі садка "забули" дворічну дитину на вулиці

StopCor
StopCor

StopCor

На Дніпропетровщині вихователі садка 'забули' дворічну дитину на вулиці

У Нікопольському дитячому садку вихователі забули дворічного хлопчика на вулиці. Малюка знайшла двірник дошкільного закладу: хлопчик сидів на сходинках і виглядав переляканим. Після інциденту мати дитини звернулася до відділу освіти.

Начальник відділу Олена Селютина розповіла, що батькам дитини були принесені вибачення, а в саду персоналу ще раз нагадали, що у них є посадові інструкції, розповідають "ФАКТИ".

«Випадок, який стався, неприпустимий. Батьки приводять в садок дітей і повинні бути впевнені, що діти під наглядом і ніщо не загрожує їхньому життю », - підкреслила Селютина.

День по тому стало відомо, що виховательці було оголошено догану, і вона звільнилася.

Завідуюча садом каже, що випадок був розглянутий на нараді. «Вихователя звільнили. З приводу цього інциденту батьки не мають претензій до вихователя », - заявила вона.

Версія того, що сталося від завсадом відрізняється від того, що розповіли батьки хлопчика. На думку завідуючої, у них в саду не практикують подібні псевдовоспітательние заходи, а дитина сама відстав від групи і сховався, поки вихователь і няня заводили інших малюків в приміщення.

Мама дитини в такі виправдання не вірить: «Факт в тому, що вони залишили мою дитину на вулиці і закрили двері в групу ... І ніхто з них не кинувся за дитиною, поки їм не подзвонили в дзвінок, і тільки після цього вони відкрили двері» .

Другие новости