ПоддержатьУкраїнська

На Херсонщині дівчина побила свою бабусю молотком через спадщину. 

StopCor
StopCor

StopCor

На Херсонщині дівчина побила свою бабусю молотком через спадщину. 

Поліція затримала дівчину, яка побила свою бабусю молотком через спадщину. Постраждала опинилася у реанімації. 

 Фото: УП

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Херсонської області.

В Голопристанське відділення поліції звернулась 22-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що виявила на підлозі ледве дихаючу рідну бабусю з тілесними ушкодженнями. На місці події поліцейські з’ясували, що у жінки на потилиці травми від ударів молотком. Пенсіонерку доставили до лікарні. Наразі її стан здоров’я задовільний.

Під час бесіди з сусідами потерпілої поліцейські з’ясували, що у неї був конфлікт з онукою. Останні два місяці родичі не могли домовитись про спадщину та постійно сварились. В той день сусіди чули, що в будинку відбувається черговий конфлікт.

Заступник начальника Голопристанського відділення поліції Антон Кучеренко розповів, що під час бесіди з поліцейськими онука помітно нервувала і постійно плуталася у свідченнях.  Також поліцейські з’ясували, що більше до будинку потерпілої в цей день ніхто не приходив. Крім того, на місці події знайшли знаряддя злочину – молоток. Проаналізувавши усю зібрану інформацію, поліцейські встановили, що саме онука причетна до злочину.

Наразі 22-річній дівчині повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого  ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» (карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років). Суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Другие новости