ПоддержатьУкраїнська

На Херсонщині затопило будинки жителів одного з сіл (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

На Херсонщині затопило будинки жителів одного з сіл (фото)

Унаслідок вчорашньої негоди в Генічеському районі Херсонщини сталося підтоплення будинків жителів с. Сокологірне. Зараз на місці чергують працівники районного відділу поліції.

 Фото: Нацполіція

Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції Херсонської області.

Унаслідок сильного дощу рівень води на вулицях населеного пункту сягнув близько 30 см. Вода пішла на подвір’я домоволодінь місцевих мешканців і підтопила кілька десятків будинків, у яких проживають понад 150 осіб.

 Фото: Нацполіція

Невідкладно була створена комісія з ліквідації надзвичайних ситуацій Генічеської райдержадміністрації, до складу якої увійшли керівник районної поліції та його заступники. На місці відучора працюють 3 автопатрулі районної поліції. Правоохоронці забезпечують охорону публічного порядку, допомагають працівникам служби з надзвичайних ситуацій у викачуванні води, спостерігають за домоволодіннями для недопущення фактів мародерства, а також допомагають постраждалим перевозити речі.

За вказівкою керівництва обласного главку поліції на допомогу місцевим правоохоронцям направлені бійці роти поліції особливого призначення та працівники сусідніх підрозділів поліції

Другие новости