ПоддержатьУкраїнська

На Київщині чоловік стріляв із револьвера та пістолета, аби похизуватися

StopCor
StopCor

StopCor

На Київщині чоловік стріляв із револьвера та пістолета, аби похизуватися

Повідомлення про стрілянину,  яку влаштував водій автомобіля з держномерами іноземної реєстрації у селі Литвинівка Вишгородського району надійшло до поліції близько 3-ї години ночі.

 Фото: Нацполіція

Наряд групи реагування патрульної поліції Вишгородського відділу поліції оперативно встановив особу стрілка і виявив його у сусідньому селі.

Ним виявився 44-річний житель села Тарасівщина. Він зізнався поліцейським, що таким чином хотів похизуватися зброєю перед своїм знайомим. Стріляв в небо, тож, на щастя, з людей ніхто не постраждав.

Під час проведення невідкладного обшуку правоохоронці в салоні автомобіля та за місцем проживання порушника виявили револьвер під патрон «Флобер», газовий пістолет, набої різного калібру та гільзи. Вилучене направлено на проведення експертиз до НДЕКЦ МВС України, передає поліція Київщини.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Другие новости