ПоддержатьУкраїнська

На Луганщині п'яна бабця видворила з дому малолітнього онука

StopCor
StopCor

StopCor

На Луганщині п'яна бабця видворила з дому малолітнього онука

На Луганщині 61-річна бабця у стані алкогольного сп'яніння насварила свого 4-річного онука та виставила босого за двері квартири. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Луганської області.

У суботу, 16 березня, до поліції звернулась мешканка Лисичанська, яка повідомила, що її сваха вигнала з дому 4-річного онука. Правоохоронці негайно розпочали пошуки. Під час квартирного обходу було знайдено хлопчика, його прихистив сусід.

Поліцією встановлено, що 26-річна матір хлопчика залишила сина у 61-річної бабусі, яка через стан сильного алкогольного сп'яніння насварила дитину та виставили хлопчика у легкому одязі, без взуття у під'їзд.

На Луганщині п'яна бабця видворила з дому малолітнього онука

Родина вже перебуває на обліку у справах дітей, матір не працює, зловживає алкогольними напоями та вже неодноразово притягувалась до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов'язків.

Правоохоронці прийняли рішення про вилучення малюка з родини та поміщення його до центру соціально-психологічної реабілітації.

Стосовно матері хлопчика складено адміністративний протокол за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей". Стосовно бабусі вирішується питання про притягнення її до адміністративної відповідальності за ст. 173-2 КУпАП "Вчинення насильства в сім'ї".

Другие новости