ПоддержатьУкраїнська

На Одещині потяг розчавив автівку, є загиблі (фото)

Артем Некрасов
Артем Некрасов

Журналист, редактор

На Одещині потяг розчавив автівку, є загиблі (фото)

На Одещині 3 лютого на залізничному шляху потяг розчавив автомобіль. Внаслідок події загинув водій легковика. 

 На Одещині потяг розчавив автівку Фото: ДСНС

У Одеській області біля селища міського типу Великодолинське сталася аварія на залізничному шляху “Одеса - Ізмаїл”. За попередньою інформацією, водій легковика “Opel” не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з товарним потягом. Внаслідок аварії загинув водій 1997 року народження. 

“Рятувальники за допомогою спеціальних інструментів прибрали уламки понівеченого авто з-під вагона, дістали тіло загиблого водія та передали працівникам Національної поліції. Рух в напрямку Одеса - Ізмаїл відновлено”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також інші схожі новини:

  • У Кривому Розі зіткнулися Volkswagen та Mitsubishi. Винуватець аварії вкусив поліцейського та вдарив нацгвардійця.
  • У четвер, 18 листопада, колегія суддів Харківського апеляційного суду збільшив суму застави для водія, який 11 листопада збив підлітків на пішохідному переході в Харкові.
  • На Львівщині біля села Бишів Червоноградського району шкільний автобус зіткнувся з вантажівкою DAF. Внаслідок ДТП травми отримали 8 дітей. Поліція встановлює всі обставини події.
  • У неділю, 30 січня, на трасі Київ-Чоп рейсовий автобус "Харків-Слупськ" потрапив у жахливу аварію. Внаслідок аварії постраждали 14 людей.
  • 31 січня на Хмельниччині сталася аварія за участю двох вантажівок, внаслідок якої загинула одна людина.

Другие новости