ПоддержатьУкраїнська

На олігарха Гордійчука заведуть справу за несплату аліментів

StopCor
StopCor

StopCor

На олігарха Гордійчука заведуть справу за несплату аліментів

Хмельницький міськрайонний суд зобов’язав місцеве ГУ НП відкрити кримінальне провадження за фактом несплати аліментів з боку олігарха Андрія Гордійчука. Це сталося після звернення до суду Анни Гордійчук. Магнат і депутат Хмельницької облради, який ошукав "Агрофонд" на 15 мільйонів, заборгував дитині майже пів мільйона гривень.

На олігарха Гордійчука заведуть справу за несплату аліментів
 На Гордійчука завели справу за несплату аліментів. Фото: скрін рішення суду.

Зазначимо, що на початку 2020 року депутату Хмельницької облради Андрію Гордійчуку заблокували всі рахунки через несплату аліментів.

Тоді ж відомості щодо боржника Гордійчука були внесені до Єдиного реєстру боржників.

"Станом на 10.02.2020 у Гордійчука Андрія Андрійовича наявна заборгованість зі сплати аліментів, сукупний розмір якої, згідно з розрахунком від 10.02.2020 за період з 02.05.2018 по 01.02.2020, становить 419 354.8 гривні (UAH), що сукупно перевищує суму відповідних платежів за три місяці", – йдеться в тексті.

А в лютому 2019 НАЗК відкрило проти депутата кримінальне провадження за результатами перевірки його декларації.

Андрій Гордійчук – засновник та очільник групи органічних агрокомпаній «ALL IN FOODY». З 2007 до 2017 року – засновник та голова правління корпорації «Сварог Вест Груп», депутат Хмельницької обласної ради, засновник фундації «Аграрна наддержава», громадський діяч та меценат.

Також Гордійчук є засновником двох кооперативів з дуже схожими назвами: “Перший національний аграрний кооператив” та “Перший національний виробничий”. Ці фірми ошукали селян з Хмельницької та Рівненської областей на понад 20 мільйонів гривень.

Другие новости