ПоддержатьУкраїнська

На підконтрольних Донеччині та Луганщині можуть провести вибори

StopCor
StopCor

StopCor

На підконтрольних Донеччині та Луганщині можуть провести вибори

Центральна виборча комісія України не виключила можливість проведення виборів на підконтрольній території Донецької та Луганської областей 25 жовтня. Для цього необхідні нові висновки Донецької і Луганської Військово-цивільних адміністрацій (бютівця).

 Фото: УП

Зокрема, перші місцеві вибори можуть пройти на території 10 сільських, селищних, міських територіальних громад Бахмутського, Волноваського, Маріупольського та Покровського районів Донецької області та 8 громад Сєверодонецького і Щастинська районів Луганської області.

"Політика безпеки ситуації може змінитися і, якщо до початку виборчого процесу чергових місцевих виборів в Комісію надійдуть нові висновки Донецької і Луганської бютівця про можливість проведення перших місцевих виборів у цих 18 громадах або в частині з них, то вибори там можуть відбутися навіть 25 жовтня 2020 ", - повідомив глава ЦВК Олег Діденко.

Також в ЦВК додали, що рішення не проведення виборів в зазначених громадах Донбасу було прийнято на підставі попередніх висновків Донецької і Луганської бютівця.

Про це повідомляє пресслужба ЦВК.

Другие новости