ПоддержатьУкраїнська

На столичному залізничному вокзалі сталась різанина

StopCor
StopCor

StopCor

На столичному залізничному вокзалі сталась різанина

Поліція міста Києва отримала повідомлення про те, що на залізничному вокзалі виявили пораненого чоловіка. На місце події терміново прибула слідчо-оперативна група та медики.

Відомо, що після сумісного розпиття алкогольних напоїв правопорушник наніс опоненту проникаюче поранення у живіт. Потерпілого госпіталізували, а слідчі розпочали кримінальне провадження, повідомляє пресслужба ГУНП у місті Києві.

Як розповів начальник відділу поліції на станціях залізничного транспорту ГУНП у м. Києві Андрій Степанов, лікарі госпіталізували потерпілого з ножовим пораненням, а правоохоронці відразу розпочали пошуки підозрюваного:

«Ми провели комплекс першочергових розшукових заходів та спільно з військовослужбовцями Національної гвардії України встановили особу зловмисника. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився мешканець міста Біла Церква, 1991 року народження, який знаходився у розшуку за скоєння крадіжки та пограбування».

Поліцейські при поверхневому огляді у чоловіка виявили та вилучили ймовірне знаряддя злочину –  ніж, його направили на експертизу. За даним фактом столичні слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Правоохоронці повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Другие новости