ПоддержатьУкраїнська

На Вінниччині мати “виховувала” дитину за допомогою ланцюга, ошийника та замка

StopCor
StopCor

StopCor

На Вінниччині мати “виховувала” дитину за допомогою ланцюга, ошийника та замка

Поліція Вінницької області почала досудове розслідування через жінку, яка намагалась “перевиховати” свою доньку за допомогою ланцюга, ошийника  та навісного замка, прив'язавши її в будинку.

 Фото: Depositphotos / ia__64

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Вінницької області.

За словами начальника чечельницької поліції Романа Басалиги, після дзвінка на лінію 102 негайно за адресою виїхали ювенальні поліцейські та слідчо-оперативна група. Як з’ясувалося, 30-річна жінка після конфлікту з донькою, за допомогою ланцюга, ошийника  та навісного замка прив’язала її в будинку. У такому стані дівчина провела дві годин. Після того, як жінка відв’язала доньку, остання звернулась в поліцію за допомогою. 

“Як пояснила поліцейським жінка, у такий спосіб вона намагалася «перевиховати» доньку, яка, нібито, постійно втікає з дому та відмовляється допомагати по господарству. Працівники ювенальної превенції та соціальні служби вивчатимуть ситуацію в родині”, - йдеться у повідомленні поліції.

Дії жінки кваліфікуються слідством за ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Другие новости