ПоддержатьУкраїнська

На Закарпатті перекинувся автобус із пасажирами

StopCor
StopCor

StopCor

На Закарпатті перекинувся автобус із пасажирами

Аварія за участю пасажирського автобуса трапилася між селами Великі Береги та Кідьош, що на Закарпатті. На момент дорожньо-транспортної пригоди в автобусі перебувало 18 пасажирів.

Як розповіли в прес-службі Національної поліції, аварія сталася у середу, 22 лютого.

Диспетчер Берегівської районної лікарні поінформував поліцейських, що до них поступило четверо пацієнтів, які постраждали внаслідок дорожнього інциденту.

Автобус "Mercedes-Benz" використовувався для перевезення працівників одного із місцевих підприємств. За кермом перебував 58-річний житель села Нижні Ремети. Встановлено, що шофер був тверезий. Поліцейські вважають, що причиною аварії стала погана погода – туман та ожеледиця. При цьому правоохоронці не виключають і те, що водій міг порушити правила дорожнього руху.

"Перевірка триває, поліція з'ясовує всі обставини автопригоди. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху", – сказали в правоохоронному відомстві.

На Закарпатті перекинувся автобус із пасажирами

Нагадаємо, в Закарпатській області трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю пасажирського рейсового автобуса "Еталон", що виконував рейс "Ясіня – Ужгород". Транспортний засіб зірвався з 15-метрового урвища у селі Кваси, що в Рахівському районі.

Другие новости