ПоддержатьУкраїнська

На Закарпатті затримали жительку Угорщини за спробу дати прикордоннику хабар

StopCor
StopCor

StopCor

На Закарпатті затримали жительку Угорщини за спробу дати прикордоннику хабар

Громадянку Угорщини підозрюють у спробі дати хабара працівнику прикордонної служби на пункті пропуску "Вилок".

Незважаючи на неодноразові звернення керівництва Мукачівського загону до усіх учасників руху не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної прикордонної служби, продовжують мати місце спроби пропонування правоохоронцям неправомірної вигоди з метою вирішення питання щодо безперешкодного перетинання кордону.

Так, минулої доби прикордонниками Мукачівського загону у пункті пропуску "Вилок" було зафіксовано та припинено спробу дачі хабара. В ході проведення перевірки документів у громадян, які прямують на виїзд з України співробітники Держприкордонслужби виявили громадянку Угорщини, яка на 26 днів перевищила термін перебування на території нашої країни. Своїми діями жінка скоїла правопорушення передбачене ч. 2 ст. 203 КУпАП.

Аби уникнути покарання, під час складання протоколу про адмінправопорушення жінка запропонувала правоохоронцю грошову винагороду у сумі 200 гривень.

З метою прийняття правового рішення, щодо можливих ознак злочину передбаченого ч.1 статтею 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі", про даний факт було повідомлено співробітників Виноградівського відділення поліції. Отож тепер,окрім адміністративної відповідальності жінці, ймовірно, доведеться понести ще й кримінальну.

Від початку квітня – це вже третя спроба втягнути у протиправну діяльність співробітників Мукачівського прикордонного загону, повідомили Закарпаття онлайн у прес-службі Мукачівського прикордонного загону.

Другие новости