ПоддержатьУкраїнська

На Запоріжжі чергова аптека вільно продавала кодеїновмісні препарати

StopCor
StopCor

StopCor

На Запоріжжі чергова аптека вільно продавала кодеїновмісні препарати

У селі Біленьке Запорізької області поліцейські спільно з активістами громадських організацій перевірили місцеву аптеку. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом продажу підконтрольних препаратів без рецепта.

Сьогодні, 2 грудня, працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Запорізькій області за участі громадських активістів задокументували факт порушення встановлених правил обігу підконтрольних лікарських засобів.  Провізорка аптеки у селі Біленьке продала кодеїновмісний препарат без рецепту.

Працівники поліції вилучили 20 пігулок. Їх направили на дослідження до Запорізького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, повідомляє пресслужба ГУ НП в Запорізькій області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 320 Кримінального кодексу України (Порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів). Триває досудове розслідування. 

Нагадаємо, що поліцейські виявили аптеку, в якій жінка продала підконтрольні ліки без рецепту, у Дніпровському районі Запоріжжя.

Другие новости