ПоддержатьУкраїнська

Нафтогаз очікує обрання нової наглядової ради до грудня

StopCor
StopCor

StopCor

Нафтогаз очікує обрання нової наглядової ради до грудня

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Нафтогазу.

"Компанія... розраховує, що вже до грудня буде обрано нових незалежних членів наглядової ради на відкритому конкурсі, на основі заслуг кандидатів, зокрема їхньої спроможності забезпечити відповідно до найкращих міжнародних практик підзвітність менеджменту перед українським народом як кінцевим власником компанії, а також сприяти залученню іноземних інвестицій та просувати інтереси національної компанії на міжнародній арені", - йдеться у повідомленні.

Голова правління НАК "Нафтогаз України" Юрій Вітренко також висловив подяку представникам держави Юлії Свириденко, Наталії Бойко та Юлії Ковалів за конструктивну роботу в інтересах національної компанії у складних умовах.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів на позачерговому засіданні 27 вересня прийняв низку рішень стосовно роботи Нафтогазу. Зокрема, уряд перебрав на себе повноваження наглядової ради компанії та змінив склад правління.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль 7 вересня доручив першому віцепрем’єр-міністру - міністру економіки Олексію Любченку у тижневий термін забезпечити оголошення конкурсу на відбір чотирьох незалежних членів наглядової ради НАК «Нафтогаз України».

Джерело: Укрінформ

Другие новости