ПоддержатьУкраїнська

Намагався зайти до колишньої та побив поліцейського (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

Намагався зайти до колишньої та побив поліцейського (фото)

У Рівному чоловік гримав у двері квартири колишньої дружини, а коли приїхав екіпаж патрульної поліції, дебошир завдав тілесні ушкодження правоохоронцю.

Зловмисником виявився 36-річний рівнянин. За зовнішніми ознаками вдалося встановити, що він був напідпитку, на зауваження патрульних не реагував, поводився агресивно та нецензурно лаявся. Коли інспектори підійшли до нього ближче, правопорушник вдарив 23-річного лейтенанта поліції в обличчя. Надалі під час застосування спецзасобу – кайданок, дебошир різко викрутив руку, внаслідок чого патрулю зламав палець, передає відділ комунікації поліції Рівненської області.

За результатами медичного освідування стало відомо, що чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння: алкотестер показав 1,20 проміле.

Хулігана затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення рівнянину про підозру у вчиненні злочину. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Намагався зайти до колишньої та побив поліцейського (фото)

Лейтенанта поліції після надання необхідної медичної допомоги відпустили.

Другие новости