ПоддержатьУкраїнська

"Не погрожувала, а закликала бути обачним", – Маруся Звіробій у суді про Зеленського

StopCor
StopCor

StopCor

'Не погрожувала, а закликала бути обачним', – Маруся Звіробій у суді про Зеленського

Військова Олена Біленька, відома як Маруся Звіробій, заявила у суді, що не змовлялася з Софією Фединою погрожувати президенту Володимиру Зеленському, а закликала його бути обачним. 

"У ваших документах я прочитала: злочинний умисел і попередня змова. Ви довели, що він злочинний? Ви довели попередню змову, в чому попередня змова? Ви нічого цього не довели. Ці два слова означають "шить справу".  

Ми з Софією не домовлялися попередньо погрожувати президенту. Те, що зараз відбувається, означає, що той, хто попередньо домовиться зробити стрім на будь-яку тему, має зважати, що він уже ходить під статтею. Вибір теми відповідав часу, в який ми це записували… 

Я не погрожувала нікому! – Зеленський хоче вкрутити гайки військовослужбовцям. Він думає, що він хамить буде – хрін!" - заявила Звіробій, пише "УП".

Як писав "Стопкор" раніше, Генпрокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом розмов нардепа Софії Федини і бійця Марусі Звіробій, які під час ефіру про поїздку президента Володимира Зеленського на передову, де він з викликом говорив із військовими, зазначали, що там "може зірватися граната, а ще там обстріли бувають".

Другие новости